Woningbouw

Als echte cascobouwer houden we ons in de woningbouw bezig met het plaatsen en monteren van casco wanden, prefab vloeren, breedplaat vloeren. Bij elk project kijken we welke oplossing het beste past bij het vraagstuk. Dit levert altijd maatwerk op.

Wij optimaliseren ons eigen proces constant. In het geval van woningbouw betekent dit dat we nadenken over oplossingen, verbeteringen en vernieuwingen in het proces. We stellen ons in elk project proactief op en zijn betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Kennismaken?

Kostenbewuste bouwmethode

Onze unieke combinatie van expertise, snelheid, prijs en kwaliteit  maakt ons bij opdrachtgevers tot een veelgevraagd en gewaardeerde bouwpartner. De snelste en meest kostenbewuste bouwmethode waarmee wij het project kunnen realiseren staat voorop. Zo maken wij onze beloftes waar.

Vrolijks Prefab Betonbouw

Ontzorgen

Daarnaast is het proces op de bouw belangrijk. We werken zo veel mogelijk met Nederlands sprekende jongens. Dat is prettig in het proces; voor de communicatie en voor de veiligheid. Door onze nauwkeurige voorbereiding, nemen we onze opdrachtgevers een deel van het werk uit handen en loopt het proces aan de voorkant soepel. Wij ontzorgen!

Woningbouw Projecten waar we trots op zijn

Een project starten?

Voor elke uitdaging bieden wij de beste oplossing! Leer ons kennen en raak overtuigd van onze werkwijze. 

Vrolijks Prefab Betonbouw

Vaart 2
4206 CE Gorinchem

Volg ons op social media
Disclaimer
Privacyverklaring
Cookies