Wat wij doen

Wij bieden totaaloplossingen in prefabbeton. Onze ruime expertise combineren we met een oplossingsgerichte werkwijze. Daardoor nemen wij u alle zorgen uit handen. Van planning naar logistiek tot een uitgelezen uitvoering: u heeft geen omkijken naar prefabbetonbouw als onderdeel van uw bouwproject.

Onze missie

Ons doel is úw doel! Vakwerk voor een goede prijs, op vlotte wijze geleverd. Onze ‘bouwstenen’ voor het bereiken van ons gemeenschappelijk doel zijn ervaring, snelheid en een groot zelfsturend vermogen. Wij komen onze afspraken na en denken daarbij niet in kaders, maar in oplossingen.

Planning

Onze planning is de rode draad door heel uw project, waardoor alle disciplines naadloos in elkaar grijpen: wij ontzorgen u. De planning is strak en héél gedetailleerd: per dag, per uur en stapsgewijs. Door het proces zorgvuldig te filteren, zorgen we voor rust bij alle betrokken partijen.

Met onze planning verzorgen wij het volledige logistieke proces van uw project. We durven zelfs te stellen dat wij met onze planning kosten voor u als aannemer besparen. Onze duidelijke tijdstelling vormt een handvat voor leveranciers én aannemers.

Utiliteitsbouw

Vrolijks Prefab Betonbouw

Hallenbouw & Infra

Woningbouw

Vrolijks Prefab Betonbouw

Appartementen­bouw

Vrolijks Prefab Betonbouw

Een project starten?

Voor elke uitdaging bieden wij de beste oplossing!
Leer ons kennen en raak overtuigd van onze werkwijze. 

Vrolijks Prefab Betonbouw

Vaart 2
4206 CE Gorinchem

Volg ons op social media
Disclaimer
Privacyverklaring
Cookies