appartementen­bouw

Ook in het geval van Appartementenbouw maken we het verschil in het voortraject. Door goede planningen en draaiboeken te leveren ontzorgen we onze opdrachtgevers. Dat geeft duidelijkheid en rust, waarna onze goed gekwalificeerde medewerkers voor kwalitatieve montage zorgen.

Juist bij appartementenbouw is planning een belangrijk onderdeel van het project. Vaak staat al lang van tevoren vast wanneer bepaalde onderdelen geplaatst moeten worden. Wij zorgen ervoor dat just-in-time gewerkt wordt, waardoor van stagnatie in het proces geen sprake is.

Kennismaken?
Vrolijks Prefab Betonbouw

Betrouwbaar

We houden ons bezig met bevoorraden en logistiek, en nemen verantwoordelijkheid in het tijdig afroepen van benodigde bouwmaterialen. Wanneer bijvoorbeeld sprake is van blokken met verschillende verdiepingshoogtes, plannen we de opbouw van het totale blok, inclusief het inzetten van een kraan. Vervolgens verzorgen we het afstorten van de vloeren.

Plaatsen en monteren

Onze werkzaamheden bij appartementenbouw richten zich op het plaatsen en de montage van prefab kernwanden, kolommen, betonnen en stalen liggers, massieve vloeren, kanaalplaatvloeren en eventueel breedplaatvloeren. Daarnaast plaatsen we ook prefab trappen, bordessen en balkonplaten.

Projecten waar we trots op zijn

Een project starten?

Voor elke uitdaging bieden wij de beste oplossing! Leer ons kennen en raak overtuigd van onze werkwijze. 

Vrolijks Prefab Betonbouw

Vaart 2
4206 CE Gorinchem

Volg ons op social media
Disclaimer
Privacyverklaring
Cookies