Utiliteitsbouw

De basis is belangrijk. Onze werkvoorbereiding zorgt dat utiliteitswerken soepel verlopen.  Onze uitvoering is goed en veilig. In de utiliteitsbouw werken wij zelfsturend en zelfstandig aan het monteren en stellen van casco’s, vloeren en gevelbekleding.

Wij geven zo compleet mogelijk invulling aan de utiliteitsprojecten die we aannemen. Ons uitgangspunt is onze opdrachtgevers op een hoog niveau te ontzorgen. Vrolijks is een betrouwbare partij, waar u als opdrachtgever letterlijk op kunt bouwen.

Kennismaken?

Soepele doorloop

De inzet van onze kennis en ervaring resulteren in een vakkundig, snelle en vlekkeloze projectuitvoering. Daarbij werken wij tegen de best mogelijke prijs. Goede afstemming met andere onderaannemers, zoals onderstempelaars, vlechters en installateurs, draagt bij aan een soepele doorloop van het project.

Prefab detailplanning

In overleg met de hoofdaannemer stellen wij een prefab detailplanning op, waar onze leveranciers feilloos op kunnen inhaken. Onze expertise op het gebied van planning en logistiek leidt daardoor bij aanvang van een project al tot optimalisering van heel het bouwproces.

Utiliteits- & infraProjecten waar we trots op zijn

Een project starten?

Voor elke uitdaging bieden wij de beste oplossing! Leer ons kennen en raak overtuigd van onze werkwijze. 

Vrolijks Prefab Betonbouw

Vaart 2
4206 CE Gorinchem

Volg ons op social media

Disclaimer
Privacyverklaring
Cookies