Hallenbouw & Infra

Zowel in het geval van hallenbouw als infrabouw draagt onze zorgvuldige planning bij aan een geslaagd eindresultaat. Wij denken mee in het logistieke proces en zorgen vervolgens voor een just-in-time levering van de door ons benodigde bouwmaterialen. Dat bespaart tijd, geld en energie.

Hallenbouw vormt een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze hallenbouw kenmerkt zich door de strakke volgorde van opbouw. Wij zijn uw aangewezen partner voor het realiseren van grote overdekte bedrijfsoppervlaktes. De horizontale uitvoering van het werk vraagt een specifieke planning, waarbij de werkzaamheden kort op elkaar moeten aansluiten.

Kennismaken?
Vrolijks Prefab Betonbouw

Bouwstromen

In het proces van hallenbouw gaan we moeiteloos om met grote volumes kolommen, balken, kanaalplaten, staalwerk, loadingdock-elementen en prefab trappenhuizen. We verzorgen zelf het benodigde materieel, zoals rupskranen van meer dan 160 ton. Daarbij werken we regelmatig met meerdere bouwstromen.

Vrolijks Prefab Betonbouw

Infrabouw

Onze infrabouw splitst zich uit in het plaatsen en monteren van geluidschermen, architectonisch beton en barriers. Ook de prefabbeton-montage ten behoeve van separate parkeergarages maakt onderdeel uit van onze infra-dienstverlening.

Hallenbouw & Infra Projecten waar we trots op zijn

Een project starten?

Voor elke uitdaging bieden wij de beste oplossing! Leer ons kennen en raak overtuigd van onze werkwijze. 

Vrolijks Prefab Betonbouw

Vaart 2
4206 CE Gorinchem

Volg ons op social media

Disclaimer
Privacyverklaring
Cookies